Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο Γιώργος Ζαμπέτας και o Νίκος Γραίγος στην εκπομπή Πρόσκληση σε Γεύμα, με την Ελένη Καραλή | 14.06.2023

Tην Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 4μ.μ. ώρα Ελλάδας (και σε επανάληψη την Πέμπτη 15 Ιουνίου, 03.00-04.00), η εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» στη Φωνή της Ελλάδας φιλοξένησε τον Γιώργο Ζαμπέτα, τον Νίκο Γραίγο και τους μουσικούς τους, σε μια ωριαία συναυλία από το στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, με ηχολήπτη τον Μιχάλη Συγλέτο.

Ο ξεχωριστός Γιώργος Ζαμπέτας, συνεχίζει με ήθος και σεβασμό την τεράστια πορεία του παππού του, βαδίζοντας σε μονοπάτια λαϊκά και ποιοτικά και φέτος συναντάει και συνεργάζεται με τη μεγάλη φωνή της νέας γενιάς ερμηνευτών του ρεμπέτικου, Νίκο Γραίγο.

Κάποιοι από τους μεγάλους ξεχωριστούς σταθμούς του ερμηνευτή Γιώργου Ζαμπέτα είναι η επιτυχημένη συναυλία του στο Καλλιμάρμαρο, τον περασμένο Σεπτέμβρη, με τραγούδια του αείμνηστου παππού του Γιώργου Ζαμπέτα, ενώ είχε την μεγάλη χαρά και τιμή να συνεργαστεί με τον Γιώργο Νταλάρα, σε έναν πολυσυλλεκτικό δίσκο όπου γράφει και τραγουδάει ο ίδιος και μία πλειάδα ερμηνευτών.

Ο Νίκος Γραίγος είναι ερμηνευτής και επιμελείται επιτυχημένες μουσικές παραγωγές. Επί 3 χρόνια είχε την επιμέλεια της παραγωγής του έργου της οικογένειας Βαμβακάρη, συνεργαζόμενος με μια πλειάδα καλλιτεχνών, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Χρήστο Νικολόπουλο, μετά από πρόσκληση του ιδίου.

Τη μουσική επιμέλεια της ορχήστρας θα αναλάβει ο Μανώλης Κονταράτος, μαζί με μία πλειάδα εκλεκτών μουσικών.

Συμμετέχουν: Γιώργος Ζαμπέτας: Φωνή

Νίκος Γραίγος: Φωνή

Μανώλης Κονταράτος: Μπουζούκι

Γιάννης Μοσχονάς: Κρουστά

Σταμάτης Χρήστου: Πιάνο

Πέτρος Καπέλας: Μπουζούκι

Μπλέντι Τέλχα: Κιθάρα

Επιμέλεια – παρουσίαση: Ελένη Καραλή

σχετικα ondemand