Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πρόσκληση σε Γεύμα, με την Ελένη Καραλή | 19.04.2023

Ο Γιάννης Κορομβόκης και ο Φώτης Σαγώνας ήταν καλεσμένοι στη Φωνή της Ελλάδας στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» που επιμελείται και παρουσιάζει η Ελένη Καραλή, την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 στις 16:00.
Ο βραβευμένος Δημοσιογράφος Γιάννης Κορομβόκης, επιμελείται και παρουσιάζει την εβδομαδιαία εκπομπή «Διαδρομές Ζωής» στο ραδιοφωνικό σταθμό 2ΜΜ στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας από το 2017. Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών τον περασμένο Δεκέμβριο για την προσφορά του στους Έλληνες Ομογενείς μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής “Διαδρομές Ζωής” στην οποία προβάλλει ανθρώπους του πολιτισμού, των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών και χτίζει γέφυρες με την Ελλάδα. Έχει λάβει τιμητική διάκριση και από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση. Φιλοδοξεί να συνδράμει το επιμελητήριο Λακωνίας στην ίδρυση πανεπιστημιακής σχολής Ελαιοκομίας στον λατρεμένο του τόπο καταγωγής της Σπάρτη.
Ο Φώτης Σαγώνας αν και δεν είναι κατ’ επάγγελμα συγγραφέας έχει γράψει μια σειρά ιστορικών μυθιστορημάτων για την Ελληνική Επανάσταση και σχεδιάζει μια διεθνή έκδοση ενήλικου παιχνιδιού ρόλων (Role Playing Game) εστιασμένη στην Αμερικανική και Ελληνική Επανάσταση. Αυτό θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας αυτοχρηματοδότησης KickStarter με λανσάρισμα στις 4 Ιουλίου του 2023. Φιλοδοξία και στόχος μέσα από αυτό το παιχνίδι ρόλων είναι η ανάδειξη της Ελληνικής Επανάστασης ως ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα της εποχής.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Ελένη Καραλή.  

σχετικα ondemand