Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πρόσκληση σε Γεύμα, με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη | 08.02.2023

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήταν καλεσμένη στη Φωνή της Ελλάδας και στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα», που επιμελείται και παρουσιάζει η Ελένη Καραλή, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:00, με αφορμή την παγκόσμια περιοδεία της.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, γνωστή για την τόσο ξεχωριστή  φωνή της, αρχίζει μία παγκόσμια περιοδεία, με τις αποσκευές της γεμάτες με τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια!

Το Φεβρουάριο θα βρεθεί στην Αυστραλία όπου θα συμμετάσχει σε δύο από τα πιο γνωστά φεστιβάλ της Ωκεανίας, στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϋ, και στο Φεστιβάλ Antipodes στη Μελβούρνη. Τον Μάρτιο θα τη συναντήσουμε στην  Ευρώπη (Βουκουρέστι, Λονδίνο και Βρυξέλλες), ενώ τον Απρίλιο η ερμηνεύτρια θα ταξιδέψει στην Αμερική μαζί με τον ξεχωριστό Δημήτρη Μπάση και με μία διεθνή ομάδα σπουδαίων μουσικών για να παρουσιάσουν γνωστά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, τραγούδια των Θεοδωράκη, Ξαρχάκου και άλλων γνωστών συνθετών, αλλά και τα δικά τους αγαπημένα μας.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι ένα παιδί της διασποράς, γεννημένη στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες ομογενείς. Στα 48 χρόνια της καριέρας της έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους μουσικούς και συνθέτες και μας έχει χαρίσει πολυάριθμες επιτυχίες.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Ελένη Καραλή 

σχετικα ondemand