Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος και τον Νίκο Ιωαννίδη | 12.01.2024

Σήμερα στη Γλυκιά ζωή είναι καλεσμένος ο σοκολατοποιός και φωτογράφος Γιώργος Ζαρζώνης με την πρώτο τυρί με σοκολάτα, αλλά και τη σοκολάτα με οινολάσπη βιδιανού, και ο βραβευμένος pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης με τις δημιουργίες του χωρίς λευκή ζάχαρη και ελληνικά άλευρα. Μαζί μας και ο οινογνώστης Γιώργος Κανόπουλος, με αφορμή τα 10 χρόνια του warehouse και η σεφ και συγγραφέας Νικολέτα Δελατόλα Φώσκολου με αφορμή τη γαστρονομική εκδήλωση “Ladies Masters”, που θα μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις της για την παραδοσιακή κουζίνα της Τήνου και των Κυκλάδων.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκος Ιωαννίδης

σχετικα ondemand