Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος και τον Νίκο Ιωαννίδη | 01.12.2023

Απόψε κοντά μας στο στούντιο ο σεφ Τάσσος Αντωνίου με το βιβλίο του “Μαμά πεινάω, αλλά θα μαγειρέψω εγώ”. Ακόμη, η Οινολόγος Μαρία Δήμου μας μιλά για μία νέα κυκλοφορία, ένα απόσταγμα οίνου, από μετσοβίτικες ποικιλίες οίνου όπως η Γκουντάμπα, η Βλαχαβόνα και η Πυκνoάσσα. Ο σεφ της προεδρίας της Δημοκρατίας Βασίλης Μπέκας μας διηγείται την εμπειρία του από την Εβδομάδα Ελληνικής Γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε στην Ινδία και η Meat & Fire chef Μυρσίνη Λαμπράκη τη δική της εμπειρία ως η μοναδική γυναίκα κριτής από την Ευρώπη που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον intercontinental bbq competition στην Κόστα Ρίκα. Τέλος, με αφορμή το Φεστιβάλ Μελιού που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, συνομιλούμε με τον Μελισσοκόμο Νίκο Πετράκη από τη Λήμνο που μας μυεί στα μυστικά του καλού μελιού.  

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκος Ιωαννίδης

σχετικα ondemand