Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος και τον Νίκο Ιωαννίδη | 24.11.2023

Στο στούντιο ήρθαν η Βάια Πλατανίτου, ιδιοκτήτρια deli & wine restobar και ο Φώτης Σταθόπουλος, οινοχόος και μας μιλούν για τη θέση που έχουν στην εστίαση τα ελληνικά προϊόντα και ο οίνος καθώς και για τις προτιμήσεις των πελατών. Κοντά μας στο στούντιο και ο Wine Taster & Traveller, Μανόλης Λεονάρδος που θα μας μυήσει στα κρασιά της χώρας του tango, της μακρινής Αργεντινής. Ταξιδεύουμε νοερά μέχρι τη Βοστώνη και συναντούμε τον καθηγητή της Ιατρικής σχολής του Harvard, Στέφανο Κάλη που αναδεικνύει τον κρητικό τρόπο ζωής ως τον ιδανικό τρόπο για μακροημέρευση και ευζωία. Τέλος, μπαίνουμε στο αεροπλάνο μαζί με την «ιπτάμενη» οινολόγο Άρτεμις Τουλάκη, που διανύει πολλά χιλιόμετρα για τις ανάγκες του επαγγέλματός της.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.

σχετικα ondemand