Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος 18.08.2023

Αυτή την Παρασκευή καλεσμένοι :

Ο οινοποιός ‘Αγγελος  Ρούβαλης μας ξεναγεί στο Φεστιβάλ “Οινοξένεια” που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια . Ξεφυλλίζουμε το βιβλίο: “Μέλι, ένας θησαυρός γαστρονομίας” με τον συγγραφέα του και μελισσοκόμο Λεωνίδα Βέλτσο. Ο Δημήτρης Ρουσουνέλος, συγγραφέας και δημοσιογράφος, μας μυεί στη γαστρονομία και τις παραδόσεις της Μυκόνου. Με συνοδοιπόρο τον νέο οινοποιό Aimilios Andrei ταξιδεύουμε στα Χανιά της Κρήτης και γνωρίζουμε τις τοπικές ποικιλίες και τους παλιούς αμπελώνες. Τέλος, ο σεφ Παναγιώτης Κοκκάλας μας μιλά για τα “Ελληνικά μονοπάτια” και τη γαστρονομική φιλοσοφία του που πηγάζει από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και γαστρονομία.
Στην παραγωγή της εκπομπής ο δημοσιογράφος Νίκος Ιωαννίδης


Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.

σχετικα ondemand