Το ιστορικό θέατρο «Στοά», ανέβασε το «Άννα Είπα» δυο φορές, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου, με σκηνικά και κουστούμια της Αφροδίτης Κουτσουδάκη. Πρώτη φορά, το 1996 σε μια παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, καταξιώνοντας τον συγγραφέα και χαρίζοντας στην πρωταγωνίστρια Λήδα Πρωτοψάλτη, το 1997, το Βραβείο Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών, για την ερμηνεία της. Το δεύτερο ανέβασμα, εγκαινίασε την εορταστική περίοδο των 40 χρόνων συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας του θεάτρου Στοά, επισφραγίζοντας τον ρόλο του, ως σταθερού υποστηρικτή του νεοελληνικού έργου, του εγχώριου θεάτρου.
Ο σκηνοθέτης Θανάσης Παπαγεωργίου σε σημείωμά του για την ραδιοφωνική παράσταση αναφέρει σχετικά:
Το έργο του Παν. Μέντη ‘’ΑΝΝΑ, ΕΙΠΑ’’ αποτελεί έναν θρίαμβο του νεοελληνικού έργου, που πάσχισε να βρει το μερίδιό του μέσα στο θεατρικό γίγνεσθαι. Η εμβάθυνση μέσα σε κάποια δεδομένα που αποτελούν κανόνα για την αντιμετώπιση της ‘’κόρης’’ από μία κλασική ελληνική φτωχή οικογένεια- και όχι μόνο -, ο σκληρός τρόπος με τον οποίο ο συγγραφέας έχωσε το νυστέρι του σε πικρές αλήθειες που δύσκολα ομολογούνται, αλλά που δεν παύουν να είναι ο αποτρόπαιος κανόνας, βρήκαν ανταπόκριση από ένα κοινό, κατά κανόνα γυναικείο, που διέκρινε δικά του συμπτώματα, δικές του αναφορές, έστω και παραλλαγμένες, αλλά που δεν παύουν να είναι η σκληρή πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας, κυρίως εκείνης που ανήκει στην μεταπολεμική περίοδο της χώρας και που έχει καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες γενιές. Η περίπτωση της Άννας δεν είναι μια ειδική περίπτωση επειδή εκείνη κλείστηκε στο φρενοκομείο. Στην κοινωνία μας υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις Άννας, που μπορεί να μην φτάσανε στον εγκλεισμό, αλλά αυτό δεν απαλύνει σε καμία περίπτωση το πρόβλημα. Αποτέλεσμα της αμορφωσιάς, της φτώχειας και της πνευματικής μιζέριας, η Άννα μάς βγάζει την γλώσσα και μας κοροϊδεύει για τα φοβερά επιτεύγματα μιας εποχής – που δυστυχώς συνεχίζεται σε πείσμα της προόδου – και που έχουν βάλει την ανεξίτηλη σφραγίδα τους στη εξέλιξη(;) της μεταπολεμικής ελληνικής κοινωνίας.
Τους ρόλους ερμηνεύουν με τη σειρά που ακούγονται οι ηθοποιοί:
Λήδα Πρωτοψάλτη-Άννα, Νίκη Χαντζίδου-μητέρα, Θανάσης Παπαγεωργίου-πατέρας, Ηλίας Κατέβας-Χρήστος, Ελευθερία Στεργίδου– Μπάρμπαρα, Εύα Καμινάρη-Μπέμπα, Βάσω Ορκοπούλου-νοσοκόμος.
Η ραδιοφωνική διασκευή – σκηνοθεσία είναι του Θανάση Παπαγεωργίου.
Το έργο μεταδόθηκε για πρώτη φορά από το Τρίτο Πρόγραμμα, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 σε επιμέλεια Μάρας Καλούδη