Συναντήσεις Ολύνα Ξενοπούλου
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Συναντήσεις με την Ολύνα Ξενοπούλου | 06.01.23

Στις εορταστικές “Συναντήσεις” στο Πρώτο Πρόγραμμα, ανήμερα των εορτής των Θεοφανείων την Παρασκευή 06-01-23 και ώρα 19:00-21:00 θα είναι καλεσμένοι:

Η κ. Χρυσή Γιάντσιου, Συγγραφέας –ερευνήτρια του Δωρικού Θεάτρου, Διδάκτωρ στον τομέα LANGUE, LETTRES ET ARTS (UNIVERSITÉ D’ AVIGNON ET DES PAYS DE VAUCLUSE, FRANCE), για την θεατρική παράσταση «Η ΑΤΖΕΝΤΑ» βασισμένη στο νεοελληνικό θεατρικό έργο της, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη σκηνή σε σκηνοθεσία Μαργαρίτας Αμαραντίδη για λίγες παραστάσεις στο Faust Bar – Theatre – Arts. Μια συναρπαστική ιστορία με έντονη πλοκή, που ερευνά τη σχέση του ανθρώπου με τον χρόνο.

Η κ. Σία Σοφιανοπούλου Προέδρος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Αιγιαλείας «Τα φιλαράκια μας», για την συνέντευξη τύπου από κοινού με τη Δημοτική Αρχή για το θέμα των αδέσποτων και για τα ημερολόγια που τύπωσε ο Δήμος έπειτα από διαγωνισμό φωτογραφίας δεσποζώμενων ζώων, με σκοπό δημότες και κάθε ενδιαφερόμενος να ενισχύσουν το ταμείο του Συλλόγου για τροφές, εμβόλια, αποπαρασιτώσεις και θεραπείες των αδέσποτων στην τοπική κοινωνία.

Η κ. Μαρίνα Παπαγεωργίου συγγραφέας του επιτυχημένου μυθιστορήματος που κυκλοφόρησε πρόσφατα «Πιές το τσάϊ σου Σεμίραμις» από τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ και υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του αεροδρομίου της Αθήνας “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ένα μυθιστόρημα για τα τραύματα της παιδικής ηλικίας, την αγάπη, και την ενηλικίωση που έρχεται, ακόμη και καθυστερημένα.

Ο σκηνοθέτης κ. Θοδωρής Βουρνάς που υπογράφει την σκηνοθεσία τη θεατρικής παράστασης «After the End» (Μετά το Τέλος) του Dennis Kelly. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τις 9 Ιανουαρίου 2023, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στην κάτω σκηνή του BIOS. Ένα ψυχολογικό θρίλερ για τα παιχνίδια του μυαλού που παίζουν οι άνθρωποι όταν βρεθούν σε αγχωτικές και κλειστοφοβικές καταστάσεις.

Παρουσίαση – Μουσική Επιμέλεια – Παραγωγή: Ολύνα Ξενοπούλου

https://www.ertecho.gr/radio/proto/show/synantiseis/

 

σχετικα ondemand