Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος| 09.12.2022

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, η “Γλυκιά ζωή” περπάτησε στους “Δρόμους του τυριού” στην Ήπειρο με ξεναγό την Αλεξάνδρα Μέγα, Διευθύντρια της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Ακόμη, ο μοναδικός οινογνώστης Σίμος Γεωργόπουλος μας εξηγεί γιατί πρέπει να επιλέγουμε το σωστό ποτήρι για το κρασί μας. Τα μυστικά του χειροποίητου φύλλου, του τσουρεκιού και άλλων μικρασιάτικων λιχουδιών μοιράζεται μαζί μας ο Ηλίας Γουναρίδης, 3ης γενιάς φυλλαδόρος που βραβεύτηκε πρόσφατα ως το καλύτερο εργαστήριο παρασκευής φύλλου και ζαχαροπλαστικής. Ακόμη, ο καθηγητής Γιώργος Ευγενειάδης μας παρουσιάζει το “Bullet journal Απλά και Διαφορετικά”. ενώ η Αλεξάνδρα Ανθίδου, μας ξεναγεί στα “Βοροινά των Χριστουγέννων” τη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και Γρηγόρης Μιχαήλος στη Central Wine Fair 2022, την ετήσια εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιών των Οινοπαραγωγών της Αττικής, της Κεντρικής Ελλάδος και της Θεσσαλίας που διοργανώνεται στην Αθήνα.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Στην παραγωγή της εκπομπής ο δημοσιογράφος Νίκος Ιωαννίδης.
Επιμέλεια – Παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος

σχετικα ondemand