Κουβέντες Μακρινές Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Βαυαρία: Ψηφιακή εκδήλωση για Έλληνες επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων σε τομείς υψηλής τεχνολογίας

Το Γραφείο ΟΕΥ του Γενικού Προξενείου Μονάχου, το Δίκτυο Ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων Βαυαρίας (Hellenic Network of Businessmen and Executives in Bavaria – HNBE Bavaria), και η Λέσχη Ελλήνων επιστημόνων (Club Griechischer Akademiker), σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Οικονομίας και Εργασίας και το Συμβούλιο Αλλοδαπών του Δήμου Μονάχου διοργανώνουν σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου ψηφιακή εκδήλωση ενημέρωσης, προβολής και δικτύωσης με θέμα <<Έλληνες επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων σε τομείς υψηλής τεχνολογίας στη Βαυαρία>>.

Ο προϊστάμενος του γραφείου ΟΕΥ του Γενικού Προξενείου Μονάχου κ. Νικόλαος Μπελιάς μίλησε στη “Φωνή της Ελλάδας” και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Κουβέντες μακρινές” με τη Νατάσα Βησσαρίωνος για την ψηφιακή εκδήλωση, και τους στόχους της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “ο αριθμός των Ελλήνων επιστημόνων και στελεχών επιχειρήσεων σε τομείς υψηλής τεχνολογίας είναι πολύ μεγάλος. Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα συμμετέχει και στο πάνελ της εκδήλωσης. Πρόκειται για 15  καταξιωμένους επιστήμονες, ερευνητές, στελέχη επιχειρήσεων από διάφορους τομείς όπως ρομποτική, βιοιατρική, ηλεκτροκίνηση, ανάλυση δεδομένων και άλλους τομείς. Στόχος του γραφείου μας, του προξενείου και των συνεργαζόμενων φορέων είναι να γνωρίσουμε όλους τους Έλληνες επιστήμονες της Βαυαρίας καθώς και όσοι είναι στελέχη επιχειρήσεων σε υψηλούς τομείς τεχνολογίας που υπολογίζουμε ότι είναι εκατοντάδες! Στόχος της εκδήλωσης είναι η προσέγγιση και συστηματική χαρτογράφηση και η ανάπτυξη διαύλων συνεργασίας και αμφίδρομης επικοινωνίας με το ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας στη Βαυαρία. Παράλληλα, επιδιώκεται η προώθηση πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της ελληνοβαυαρικής επενδυτικής και επιχειρηματικής συνεργασίας και την ανάληψη κοινών ερευνητικών προγραμμάτων σε τομείς υψηλής τεχνολογίας”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του προγράμματος Webex (η εγκατάσταση του είναι εξαιρετικά απλή, μπορείτε να ακολουθήσετε σχετικές οδηγίες στο link https://www.youtube.com/watch?v=42hgPb0TIeY)
Επίσης θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση (live streaming) σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και youtube.

 

σχετικα podcasts