Αυτή την Παρασκευή καλεσμένοι:
Ο σέφ Φροίξος Τσαπόπουλος και το δίγλωσσο βιβλίο του "Αν η γιαγιά μου ήταν σεφ" Ο υπεύθυνος γαστρονομίας του φορέα τουρισμού Χίου Γιώργος Πάσσας μας μιλά για το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και τουρισμού στο νησί.
Ο διάσημος Ελληνας ζαχαροπλάστης στην Κοπεγχάγη της Δανίας Ν...
Γλυκιά Ζωή
Νατάσα Βησσαρίωνος

Τι είναι το στικ τσαγιού; Η ποικιλία οίνου μαύρο καλαβρυτινό κυκλοφορεί και σε μπύρα; Έχετε δοκιμάσει τσακιστά μύδια και ντολμαδάκια με κρέας τυλιγμένα σε φύλλα πουράντζας; Υπάρχει ελαιόλαδο κορωνέϊκης ποικιλίας στη Σαουδική Αραβία; Την Παρασκευή 23 Ιουνίου, και στις 5μμ και για ένα δίωρο, στην εκπομπή γαστρονομία...
Σήμερα στη Γλυκιά ζωή καλεσμένοι: Η υπεύθυνη μάρκετινγκ γαστρονομικών φεστιβάλ στη Λήμνο και την Κεφαλλονιά Ανθια Κότση
ο αγρότης καλλιεργητής ντομάτας Βασίλης Πορτοκαλίδης απο το Εβρο
ο οινοποιός Νίκος Ζουμπεράκης για την εκθεση κρασιου που διοργανώνει το δίκτυο οινοποιών Κρήτης
ο βραβευμένος παγωτοποιός Κωνσταντίνος Καρακατσάνης
η Ελλη Στούρνα απο την ομάδα vegan life για το vegan life market που πραγματοποιείται αυτο το Σαββατοκύριακο..
... Read more
Σήμερα στη Γλυκιά ζωή καλεσμένοι:
Η Θεανώ Πασχάλη και ο Ζαφύριος Τσάκος μας ξεναγούν στην αυθεντική παραδοσιακή κουζίνα ολων των πληθυσμιακών ομάδων της Κομοτηνής.
Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και γευσιγνώστης Νεκτάριος Μπέκας.
Ο ζυθοποιός Αντώνης Περιστέρης.
Ο Ντίνος Στεργίδης απο τους διοργανωτές της εκθεσης Drink Pink που ειναι αφιερωμένη στα ροζέ κρασιά.
... Read more
Σήμερα στη Γλυκιά ζωή καλεσμένοι:
-Η Τίνα Μάλαμα-Μαυροπούλου, Συγγραφέας μας "συστήνει" την Ιαπωνική γαστρονομία
-Η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Χριστίνα Κουτσαβεκιάρη για τη διατροφή των παιδιών στην περίοδο των εξετάσεων
-Η Ντένη Καλιβωκά μιλά για το Athens coctail week
Ακόμη, αφιέρωμα στη μεγάλη ...
Την Παρασκευή 19 Μαΐου στην εκπομπή φιλοξενήθηκε η μαγείρισσα Σόφη Ουργαντζίδου που μίλησε για την ξεχωριστή ποντιακή κουζίνα και όπως αυτή αποτυπώνεται στο βιβλίο της Ριζα΄μ (εκδόσεις Αρμός). Επιπλέον, για τα specialist awards της Gournet Exhibition που κάθε δύο χρόνια βραβεύουν τα εξαιρετικά ελληνι...
Σήμερα στη Γλυκιά ζωή καλεσμένη η διατροφολόγος Μυρτώ-Μαρία Μυλωνά, επιστημονική συνεργάτης στη μονάδα εφηβικήε υγείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλ. Κυριακού. Ακόμη η αρχισυντάκτρια της εφημερίδας Πρωινή Ελένη Παπαδοπούλου μας μιλά για το 1ο φεστιβάλ οινου και γεύσεων στο νομό Ηλείας. Στη δεύτερη ωρα ...
Σήμερα η ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ στο Πρώτο Πρόγραμμα και στη «Φωνή της Ελλάδας» ταξιδεύει από τις 5 ως τις 7 το απόγευμα μέχρι τη Λήμνο για να γευτεί βενιζελικά, σαμσάδες, φλωμάρια από τη Μυρσίνη Χρυσοκέφαλου Χορού και τις Κασπακνές λιχουδιές. Ακόμη, σειρά στις μικροζυθοποιίες έχει ο Λουκάς Παπαγγελής και η παρέα...
Την Παρασκευή 28 Απριλίου η εκπομπή φιλοξενεί στο στούντιο την οινοποιό Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αναφέρεται στο μοσχοφίλερο και τη βιολογική καλλιέργεια στη Μαντινεία και τον μελισσοκόμο, Παναγιώτη Μουρίκη, με μία ιστορία μελιού από το 1960. Ακόμη, η αρχαιολόγος Ελισάβετ Μερκούρη μιλά για την αρχαία ελληνική δ...
Την Παρασκευή 21 Απριλίου η εκπομπή γαστρονομίας, διατροφής και των εκλεκτών ελληνικών προϊόντων «γλυκιά ζωή» στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, φιλοξενεί :
-τον δημοσιογράφο Γιάννη Σεμιτέκολο που προσφέρει ελληνική εκλεκτή κουζίνα στη Σιγκαπούρη
-το...
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή γαστρονομίας και εναλλακτικού τουρισμού "Γλυκιά ζωή" η διαιτολόγος - διατροφολόγος Μυρτώ Μαρία Μυλωνά με το βιβλίο της "Σούζη Πάλλη Trosch" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιβίσκος.
Η διατροφολόγος, που έχει κάνει σπου...
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
ΣΕΛΙΔΑ 6 ΑΠΟ 9