Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος | 23.06.23

Τι είναι το στικ τσαγιού; Η ποικιλία οίνου μαύρο καλαβρυτινό κυκλοφορεί και σε μπύρα; Έχετε δοκιμάσει τσακιστά μύδια και ντολμαδάκια με κρέας τυλιγμένα σε φύλλα πουράντζας; Υπάρχει ελαιόλαδο κορωνέϊκης ποικιλίας στη Σαουδική Αραβία; Την Παρασκευή 23 Ιουνίου, και στις 5μμ και για ένα δίωρο, στην εκπομπή γαστρονομίας, διατροφής και προβολής ελληνικών προϊόντων “Γλυκιά ζωή” ταξιδέψαμε στο Καρπενήσι και γνωρίσαμε τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων της περιοχής και το βραβευμένο στικ τσαγιού της Μαρίνας Παπαροϊδάμη. Στο πλαίσιο του project: Γνωρίζουμε όλες τις μικροζυθοποιίες της Ελλάδας, σειρά είχε η Πάτρα και ο ζυθοποιός Κώστας Σιώζος. Ακόμη, μιλήσαμε με τον Στέλιο Καραγιαννόπουλο από τις Βρυξέλλες με το βιβλίο του “Τι να μαγείρευε η γιαγιά Ζαχαρένια;” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Περίπλους και με τη Μαρία Κατσούλη διευθύντρια του Διαγωνισμού Athena International Olive oil competition.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.

σχετικα ondemand