Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

“Γλυκιά ζωή” με τη Νατάσα Βησσαρίωνος | 19.05.23

Την Παρασκευή 19 Μαΐου στην εκπομπή φιλοξενήθηκε η μαγείρισσα Σόφη Ουργαντζίδου που μίλησε για την ξεχωριστή ποντιακή κουζίνα και όπως αυτή αποτυπώνεται στο βιβλίο της Ριζα΄μ (εκδόσεις Αρμός). Επιπλέον, για τα specialist awards της Gournet Exhibition που κάθε δύο χρόνια βραβεύουν τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα, μίλησε η Γιάννα Μπαλαφούτη που είναι μέλος της ομάδας. Ακόμη, στο πλαίσιο του project “Γνωρίζουμε όλες τις μικροζυθοποιίες της Ελλάδας», φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Μαλαμούλης για τη μικροζυθοποιία που έχει στον Βόλο. Τέλος, ο Ελληνο -Καναδός Θανάσης Γκαδανίδης μίλησε για τα Aristoleo Awards και τη σημασία των πολλών φαινόλων στο ελαιόλαδο.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.

Στην παραγωγή της εκπομπής ο δημοσιογράφος Νίκος Ιωαννίδης, Στο μικρόφωνο η Νατάσα Βησσαρίωνος.

σχετικα ondemand