Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος| 04.11.2022

Κοντά μας την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ήταν ο Χάρης Χαρλαμπίδης από τη Gastronomy Essentials και ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος μας παρουσιάζουν το βιβλίο “gefsis”. Στη συντροφιά μας και η δημοσιογράφος γαστρονομίας Σίσσυ Νίκα που μας ξενάγησε στην 6η Γιορτή Μελιού στο Ζάππειο. Ακόμη, η Σουζάννα Ισαακίδου από τη HellasVeg τον Σύλλογο Ελλήνων Χορτοφάγων μας μίλησε για την πρόσφατη έρευνά τους. Ακόμη, επισκεφθήκαμε τη Θεσσαλονίκη και την έκθεση “Φυσικά Fysika” που ασχολείται αποκλειστικά με κρασιά ελαχίστων ή μηδενικών παρεμβάσεων καθώς και ο οινοποιός Νίκος Αφιανές από την Ικαρία με την 25χρονη ιστορία του.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.

Τα θέματα οίνου επιμελείται ο εκλεκτός δημοσιογράφος Νίκος Ιωαννίδης.
Επιμέλεια – Παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος

σχετικα ondemand