Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος| 21.10.2022

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην εκπομπή “Γλυκιά ζωή” φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Μπέκας, αρχιμάγειρας της Προεδρίας της Δημοκρατίας που αναδείχθηκε Ο καλύτερος Σεφ της Ευρώπης για το 2022 στη Dijon της Γαλλίας όπου η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής πρόβαλε την ελληνική γαστρονομία. Για τη διατροφική αξία των σαλιγκαριών μας μίλησε ο Θωμάς Γιαννηκώτσιου ενώ η Δήμητρα Κακαουνάκη μας δίνει μια «γεύση» από τα podcast “Συνταγές του κόσμου» στην πλατφόρμα του ertecho.gr. Ακόμη, ο Παναγιώτης Γιλτίδης από το Κιλκίς, αγρότης που καλλιεργεί με τη συνοδεία κλασικής μουσικής, μας μίλησε για τη μουσική και πως βοηθά στην καλλιέργεια, για τα πεπόνια τσέπης και την κλιματική αλλαγή. Τέλος, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δικτύου Οινοποιών Νομού Ηρακλείου, Νίκος Μηλιαράκης μας ξεναγεί στην έκθεση του κρητικού αμπελώνα στην Αθήνα, τα ΟιΝοτικά.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.

Τα θέματα οίνου επιμελείται ο εκλεκτός δημοσιογράφος Νίκος Ιωαννίδης.
Επιμέλεια – Παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος

σχετικα ondemand