Δύο Όψεις, Πολλές Απόψεις Χρήστος Παγώνης, Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Θέμης Καλλός: Ο διευθυντής της Ελληνικής υπηρεσίας του Αυστραλιανού δικτύου SBS στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας

Ο διευθυντής του Ελληνικού τμήματος του SBS, της Αυστραλιανής Δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας, ταξίδεψε χιλιάδες χιλιόμετρα από τη μακρινή Αυστραλία και… προσγειώθηκε στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας, στην εκπομπή ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, φιλοξενούμενος των Χρήστου Παγώνη και Προκόπη Αγγελόπουλου.

Ο Θέμης Καλλός γεννήθηκε στη Λαμία, αλλά, αφού έβγαλε το σχολείο, μετανάστευσε στην Αυστραλία, όπου αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία. Έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια και ανταποκριτής της Φωνής της Ελλάδας στην Αυστραλία. Μιλά για τη ζωή του εκεί, τις μνήμες από την περίοδο της μετανάστευσης της οικογένειάς του, τα πρώτα χρόνια στον ξένο τόπο, αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλε για να φτάσει, σήμερα, να διευθύνει την Ελληνική Υπηρεσία του SBS. Απαντά σε ερωτήσεις για την εκεί Επικαιρότητα, τη διαχείριση της ειδησεογραφίας από τη δίωρη Ελληνόφωνη, καθημερινή εκπομπή, τη λειτουργία του σταθμού και τη στελέχωσή του. Αναφέρεται στην καθημερινότητα του αλλά και τα σχέδιά του για το μέλλον που περιλαμβάνουν, όπως αποκαλύπτει, και μια σκέψη να συγκεντρώσει τις επαγγελματικές και προσωπικές του εμπειρίες και μνήμες, κάποια στιγμή, και σε ένα βιβλίο.

Ακούστε τον Θέμη Καλλό, στην Φωνή της Ελλάδας…

σχετικα podcasts