Δύο Όψεις, Πολλές Απόψεις Χρήστος Παγώνης, Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ με Γιώργο Καπόπουλο για την Ουκρανική Κρίση και τις Γαλλικές εκλογές και Παναγιώτα Καλαποθαράκου για την Ακρίβεια και τις συλλογικές αγωγές των καταναλωτών

Γ. Καπόπουλος: “Στρατηγική επιδίωξη του Πούτιν να αποκαταστήσει την ηγεμονική επικυριαρχία της Ρωσίας σε όλη την πρώην Σοβ. Ένωση, πλην των Βαλτικών”
Το κουβάρι του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του, κυρίως στην Ευρώπη, ξετύλιξε, μιλώντας στην εκπομπή ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ και στους Χρήστο Παγώνη και Προκόπη Αγγελόπουλο, ο δημοσιογράφος-αναλυτής Γιώργος Καπόπουλος. Ποιές είναι οι επιδιώξεις του Ρώσου προέδρου και πόσο κοντά βρισκόμαστε σε μια επικίνδυνη κλιμάκωση με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στις πολεμικές επιχειρήσεις; Ο Γιώργος Καπόπουλος απαντά και στο θέμα της επόμενης ημέρας των Γαλλικών προεδρικών εκλογών, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις καθοριστικές βουλευτικές εκλογές και τα σενάρια για πιθανή συγκυβέρνηση του Μαρκόν με την  Αριστερά του Μελανσόν.

Παναγιώτα Καλαποθαράκου: “Υπάρχουν τεράστιες στρεβλώσεις στην Αγορά Ενέργειας στην Ελλάδα, οι οποίες επιδεινώνουν την κατάσταση με την Ακρίβεια”
Η Παναγιώτα Καλαποθαράκου, πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ., μιλά για τις συλλογικές αγωγές που γίνονται από τους καταναλωτές κατά των παρόχων της Ηλεκτρικής Ενέργειας ξεκαθαρίζοντας ότι πολλές από τις πρακτικές των εταιρειών είναι καταχρηστικές. Επίσης, μας εξηγεί με ποιο τρόπο μπορούν να αντιδράσουν οι καταναλωτές απέναντι στο τσουνάμι της Ακρίβειας σε Ενέργεια και είδη πρώτης ανάγκης, Όπως η ίδια αποκαλύπτει, οι οργανώσεις προστασίας καταναλωτών ετοιμάζουν και άλλες ενέργειες στην προσπάθεια να κάνουν τη Φωνή τους να ακουστεί όσο το δυνατόν πιο δυνατά.

σχετικα ondemand