Δύο Όψεις, Πολλές Απόψεις Χρήστος Παγώνης, Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Δύο Όψεις – Πολλές Απόψεις, Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022, με τα ποδήλατά μας για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Στο πρώτοι μέρος της εκπομπής, μετά την αρχική αναφορά στην Επικαιρότητα, συνομιλήσαμε με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στη Φλώρινα, Θωμαϊς Αδάμου, για το πως προετοιμάζεται η περιοχή με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες στην Ελλάδα για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Αμέσως μετά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων, καλωσορίσαμε στο στούντιο δύο ανθρώπους που αγαπούν το ποδήλατο και το αποδεικνύουν, ο καθένας με τον τρόπο του.

Η Βασιλική Βουτζαλή είναι η εμπνεύστρια του εγχειρήματος “Λονδίνο – Αθήνα σε δύο ρόδες” και ο Χρήστος Κορομηλάς, ποδηλάτης με προβλήματα όρασης που συμμετείχε στην τελευταία φάση της διαδρομής, εντός συνόρων, σε έναν άθλο που συνδέθηκε με το μήνυμα “Bring them Back”, για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Οι δύο αθλητές μίλησαν για τη διαδρομή, τις δυσκολίες, την ανταπόκριση του κόσμου αλλά και τις απαιτήσεις του εγχειρήματος. Αναφέρθηκαν, γενικότερα, στη σχέση τους με το ποδήλατο, τις προκλήσεις που έχει το να χρησιμοποιείς το ποδήλατο για να αθλείσαι ή να μετακινείσαι στην πόλη, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να συνδυάσει την επαγγελματική και προσωπική ζωή με την ενασχόληση με το ποδήλατο όταν το αγαπάς πραγματικά.

Ακούστε τι είπαν στην εκπομπή ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ και στον Προκόπη Αγγελόπουλο.

σχετικα ondemand