Δύο Όψεις, Πολλές Απόψεις Χρήστος Παγώνης, Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η Αρετή Κετιμέ παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας

Στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας και στην εκπομπή του Χρήστου Παγώνη και του Προκόπη Αγγελόπουλου, ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, φιλοξενήθηκε η Αρετή Κετιμέ, παρουσιάζοντας τα νέα τραγούδια που ηχογράφησε για το κανάλι της στο Youtube.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για την εμπειρία των δύο τελευταίων χρόνων με την Πανδημία που απομάκρυνε τους καλλιτέχνες από το κοινό τους, τις παραστάσεις που δίνει και θα συνεχίσει να δίνει και το καλοκαίρι του 2022 σε περιοδείες. σε όλη τη χώρα, ξεκινώντας από το Άλσος Γαλατσίου, με τον θίασο του θεάτρου σκιών του Ηλία Καρελλά, αλλά και την τελευταία της δουλειά με τραγούδια ρεμπέτικα της σμυρναίικης σχολής.

Στη διάρκεια της εκπομπής ακούστηκαν μερικά από τα τραγούδια αυτά, με την Αρετή Κετιμέ να προαναγγέλλει την επόμενη δουλειά της που θα έχει θέμα το σαντουροβιόλι. Αρετή Κετιμέ, Χρήστος Παγώνης και Προκόπης Αγγελόπουλος συζήτησαν για τα όρια της μουσικής παράδοσης, το τι σημαίνει, σήμερα, έντεχνο τραγούδι και ποια είναι τα μουσικά είδη που ενδιαφέρουν την ίδια, για τη συνέχεια, με ιδιαίτερη αναφορά στο Ρεμπέτικο – Πειραιώτικο.

Ακούστε και δείτε όλη τη συνέντευξη της Αρετής Κετιμέ στη Φωνή της Ελλάδας…

https://www.youtube.com/watch?v=Rn6IFl1pL-k

σχετικα ondemand