Υγεία και Σπορ Βίκυ Σπύρου
0:00
0:00 LIVE
ΕΡΑΣΠΟΡ   101,8 – 100,9
ΕΡΑΣΠΟΡ  101,8 – 100,9 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 327 +30 210 6012991 -992 (Ακροατών για τις εκπομπές) sportsradio@ert.gr

Ο Δημήτρης Τζεφαλής και ο Πάνος Δημητρίου στο Υγεία και Σπορ | 28.05.2016

Το δρομικό κίνημα μεγαλώνει στην Ελλάδα, μαζί και οι απαιτήσεις των νεοεισερχομένων δρομέων για γρήγορα προσωπικά ρεκόρ.
Ποιος ο ρόλος όμως της προπονητικής ηλικίας του κάθε αθλούμενου στον καθορισμό των προπονητικών και αγωνιστικών στόχων; Πόσο κινδυνεύει κάποιος να κληρονομήσει μη αναστρέψιμους τραυματισμούς, από την απότομη κλιμάκωση του προπονητικού φορτίου και πόσο η δια βίου άθληση θα μπορέσει να παραμείνει δια βίου, αν οι συνέπειες είναι άσχημες για τον αθλούμενο και τον αποθαρρύνουν να συνεχίσει να γυμνάζεται;
Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε σήμερα η εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ «ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡ», με καλεσμένο τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, προπονητή του Συλλόγου Κλασικού Δράμας, εμπνευστή της ομάδας One Step Beyond Endurance Team και δρομέα, Δημήτρη Τζεφαλή.
Επίσης στην ΕΡΑΣΠΟΡ…παρουσιάσαμε και τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα δραστηριοτήτων, lifeon.gr, με καλεσμένο στο στούντιο τον δημιουργό της, Πάνο Δημητρίου. Πρόκειται για τον απόλυτο οδηγό δραστηριοτήτων και χόμπι που πάει κόντρα στην ρουτίνα και την αδράνεια. Το lifeon.gr παρέχει ιδέες για σωματικές δραστηριότητες, πνευματικές δραστηριότητες και χόμπι, ενώ επιπλέον προτείνει δραστηριότητες για το Σαββατοκύριακο, τους πολυάσχολους, τις διακοπές, την περιπέτεια, την οικογένεια. Στόχος του, να παρακινήσει τον κόσμο να αφήσει τον καναπέ.

σχετικα ondemand