Τα Πρόσωπα Της Εβδομάδας Μίνα Ράλλη
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Τα Πρόσωπα της Εβδομάδας με τη Μίνα Ράλλη | 11.03.23

Ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Γιάννης Γούλας είναι το πρόσωπο της εβδομάδας, που φιλοξενεί η Μίνα Ράλλη στη Φωνή της Ελλάδας.

Ο κ. Γούλας, που ήταν ανάμεσα στους πρώτους διασώστες που έφτασαν στο σημείο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη,  καλεσμένος στην εκπομπή «τα πρόσωπα της εβδομάδας» το Σάββατο 11 Μαρτίου, περιγράφει τις εικόνες που αντίκρυσε τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου.

Μίλησε για το πρώτο τηλεφώνημα που δέχτηκε μετά το δυστύχημα, για τις κραυγές αγωνίας των τραυματιών και για τη δύσκολη μάχη που έδωσε ο ίδιος και οι συνάδελφοί του για να σώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

«Έπρεπε να δώσουμε μια μάχη και τη δώσαμε», δηλώνει ο κ. Γούλας και εξομολογείται ότι ο ίδιος δεν έχει ξαναζήσει αντίστοιχο περιστατικό και ότι η αγάπη προς το συνάνθρωπο και η διάθεση προσφοράς είναι η κινητήριος δύναμη στις δύσκολες ώρες της επιχείρησης διάσωσης.

σχετικα ondemand