Τα Πρόσωπα Της Εβδομάδας Μίνα Ράλλη
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

H Ίλια Θεοτοκά και ο Πάρης Παπαχρήστος στα «Πρόσωπα της εβδομάδας» | 13.01.2024

Η επιστροφή στην ρουτίνα της καθημερινότητας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μπορεί να κρύβει μελαγχολία και στρες. Πολλοί από εμάς αισθανόμαστε ότι μετά από έναν εορταστικό και χαρούμενο Δεκέμβριο μας περιμένει ένας ανιαρός και κουραστικός Ιανουάριος.

Άλλους πάλι η νέα χρονιά μας βρήκε με λίγα κιλά παραπάνω, αφού οι χριστουγεννιάτικες διακοπές περιλαμβάνουν οικογενειακά τραπέζια, πολλά γλυκά και αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ. Σύμφωνα με μελέτες συνήθως μας οι γιορτές αφήνουν «δώρο» 1-2 κιλά επιπλέον.

Tο Σάββατο 13 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Τα Πρόσωπα της Εβδομάδας», που παρουσιάζει η Μίνα Ράλλη, η κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια, Ίλια Θεοτοκά μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τη δύσκολη φάση της προσαρμογής μετά τις γιορτές. Ακόμη ο διαιτολόγος – διατροφολόγος, Πάρης Παπαχρήστος μας εξήγησε πώς μπορούμε να χάσουμε τα κιλά των γιορτών και να μπούμε σε ένα διατροφικό πρόγραμμα, που θα βελτιώσει όχι μόνο την εμφάνισή μας αλλά και την υγεία μας.

σχετικα ondemand