Σήμερα το απόγευμα για δύο ώρες ταξιδεύουμε από τη Νάουσα και την Αίγινα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και το Μαρόκο με καλεσμένους :
-Την Σίσσυ Νίκα, Δημοσιογράφο γαστρονομίας και τουρισμού που έρχεται στο στούντιο με τα βιβλία της «Ελληνικές φυλές, ένας κρυμμένος θησαυρός», «Στερεά Ελλάδα – Πάρε μια Γεύση», «Γαστρονομικός Χάρτης της Εύβοιας και της Σκύρου» και μοιράζεται τις εμπειρίες από τα ταξίδια της στην Ελλάδα και τον κόσμο
-Τον Οινοποιό Γιώργο Διαμαντάκο και την Αντιδήμαρχο Νάουσας Ία Χατζηιωαννίδου που μας ξεναγεί στο Naoussa street food festival και στη γαστρονομία της περιοχής
-Το Aegina Fistiki Fest που την επόμενη εβδομάδα κορυφώνεται
-Τέλος, με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ, θυμόμαστε πως δημιουργήθηκε ο φραπέ στη Θεσσαλονίκη κάποτε…
Στο μικρόφωνο η Νατάσα Βησσαρίωνος.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.