Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος 01.09.2023

Καλεσμένοι την 1η Σεπτεμβρίου ήταν ο Αργύρης Νταουλιάρης και ο Δημήτρης Κοντογιάννης, δημιουργοί του δίγλωσσου βιβλίου (ελληνικά – κινέζικα) Το Ταξίδι Της Γεύσης που περιέχει περισσότερες από 70 συνταγές που συνδυάζουν την κινεζική με την ελληνική γαστρονομία. Ακόμη, η οινοποιός Ελένη Ράπτη μας ξεναγεί στις Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας (1/9 – 3/9) και η πρόεδρος της Επιτροπής Οινοτουρισμού Νάουσας Θωμαή Μαγγανάρη μας ξεναγεί στο 3ο Φεστιβάλ Τρύγου Νάουσας (30/8 – 3/9_. Επιπλέον επισκεπτόμαστε τη 15η Μεγάρων Γη, με τη βοήθεια του και δοκιμάζουμε μπουμπάρια και μουσιούντα καθώς και το 1ο καινοτόμο φεστιβάλ φαγητού στις Ροβιές Rovies Food Fest με τη βοήθεια του Δημήτρη Γεωργίου.
Στην παραγωγή οι δημοσιογράφοι Νίκος Ιωαννίδης και Νατάσα Βησσαρίωνος.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.

σχετικα ondemand