Δύο Όψεις, Πολλές Απόψεις Χρήστος Παγώνης, Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Δύο Όψεις – Πολλές Απόψεις, Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022

Η εκπομπή που εγκαινιάζει την επιστροφή στην κανονικότητα, με την παρουσία στο στούντιο και του Χρήστου Παγώνη, φιλοξένησε, εκτός από τα θέματα επικαιρότητας, τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Κατερίνα Μπατζάκη, που μίλησε για την εμπειρία του ταξιδιού της στον Δρόμο των Προσκυνητών, μέχρι το Santiago de Compostela, ένα ταξίδι που γίνεται εξ ολοκλήρου με τα πόδια και ξεκινά από την Πορτογαλία. Στη συνέχεια, φιλοξενήσαμε στο στούντιο τον Γιώργο Ρεκτσίνη, Αρχαιολόγο- Αιγυπτιολόγο, Έλληνα ξεναγό στην Αίγυπτο, που βρέθηκε για λίγα 24ωρα στην Ελλάδα και μίλησε για την Ελληνική Κοινότητα της Αλεξάνδρειας και του Καϊρου, την καθημερινότητα και το κόστος ζωής στην Αίγυπτο, τις δυσκολίες που προέκυψαν από τα 2,5 χρόνια της Πανδημίας, αλλά και την ανάκαμψη του 2022 και στον Τουρισμό της χώρας.

Ακούστε την εκπομπή ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, της Τετάρτης,. 14 Σεπτεμβρίου, με τον Χρήστο Παγώνη και τον Προκόπη Αγγελόπουλο, στη Φωνή της Ελλάδας.

σχετικα ondemand