Συναντήσεις Ολύνα Ξενοπούλου
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Συναντήσεις με την Ολύνα Ξενοπούλου | 01.01.23

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!

Στις εορταστικές «ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ» στο Πρώτο Πρόγραμμα την Πρωτοχρονιά 2023, 01-01-23 και ώρα 15:00-17:00 καλεσμένοι τηλεφωνικά:

Η συγγραφέας και επικοινωνιολόγος κ. Λίνα Σόρογκα με αφορμή το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα μυστηρίου και πλοκής “Το εργαστήρι του δόκτορα Μάγιερλαντ” Εκδόσεις Πλέθρον. “Ο σύγχρονος Φρανκενστάιν καθισμένος απερίσπαστα πίσω από την απαγορευμένη είσοδο στο υπόγειο του σκοτεινού εργαστηρίου του, έπρεπε να επιλέξει με ακρίβεια, μπροστά από το μικροσκόπιο τα έμβρυα με τα επιθυμητά χαρακτηριστικά “μωρών επί παραγγελία” των πελατισσών του στο τελευταίο στάδιο “.

Απίστευτα παράδοξο, χωρίς ηθικούς φραγμούς, το θέμα μας θέτει αντιμέτωπους με την κρίσιμη επιλογή : θα εμπιστευθούμε το μέλλον στις τεχνικές γενετικής για επεμβάσεις κατά βούληση στο ανθρώπινο DNA, μέχρι να εξαλειφθούν οι ασθένειες, με απώτερη επιδίωξη την ευζωία, και με επίκτητα χαρίσματα για εμάς και τα παιδιά μας; Πού τραβάμε τη διαχωριστική γραμμή;

Καλεσμένοι ο πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης κ. Ορέστης Σταυρόπουλος και ο ηθοποιός κ. Γιάννης Τσουμαράκης. Διπλό βάπτισμα του πυρός για τον Γιάννη Αποσκίτη και τον Ορέστη Σταυρόπουλο, απόφοιτο Σκηνοθεσίας της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, με μια σουρεαλιστική κωμωδία που σατιρίζει τους μηχανισμούς της εξουσίας και των fake news. Πειραματική Σκηνή Νέων Δημιουργών – ΘΕΑΤΡΟ REX – ΣΚΗΝΗ «ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ»

Παρουσίαση- Παραγωγή:- Μουσική Επιμέλεια: Ολύνα Ξενοπούλου

https://www.ertecho.gr/radio/proto/show/synantiseis/

 

σχετικα ondemand