Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 14.02.2024

Τηλεφωνικά καλεσμένοι μας είναι:

-Ο Παναγιώτης Μπιρταχας, αρχιτέκτων -μηχανικός-αναστηλωτής, πρώην προϊστάμενος του τμήματος μελετών της διεύθυνσης αναστήλωσης βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων του ΥΠ.ΠΟ.Α., με αφορμή την αναστήλωση της Βασιλικής Β’, του επιβλητικού παλαιοχριστιανικού ναού που βρίσκεται εντός του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων.

-Ο Στέφανος Παπατρέχας, με αφορμή το έργο του «Spa-σε κατάρα», στο οποίο συνυπογράφει τη σκηνοθεσία με τον Λάζαρο Βαρτάνη και παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα & Τρίτη στο Θέατρο Μικρό Άνεσις.

-Και ο Μάνος Βαβαδάκης, με αφορμή τη σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία στην παράσταση «ΦΩΣ, σχεδίασμα Α’», με οδηγό το βιβλίο του Γιώργου Γραμματικάκη «Η Αυτοβιογραφία του Φωτός», που παρουσιάζεται στην Κάμιρο | Σκηνικό Πεδίο.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand