Τα Ξωτικά της Παράδοσης Μαρία Κουτσιμπύρη
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Τα ξωτικά της παράδοσης με τη Μαρία Κουτσιμπύρη | 21.04.23

Τα «ξωτικά της παράδοσης» παρουσίασαν εν όψει της αυριανής παράστασης των PanArmonia στην Πάτρα – ένα αφιέρωμα στην παράδοση των Ορφικών Ύμνων. Η Τζένη – Τζοάννα Σουλκούκη (πιάνο, σύνθεση, ενορχήστρωση, καλλιτεχνική διεύθυνση), καλεσμένη στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας, συνομίλησε με τη Μαρία Κουτσιμπύρη, σε ένα ειδικό αφιέρωμα στην αρχέγονη παράδοση των ορφικών ύμνων και μας παρουσίασε το πρότζεκτ των PanArmonia να επαναφέρει στο φως την ενθύμιση της ρίζας, να ενώσει λόγο και μουσική και να φέρει τους ορφικούς ύμνους στο παρόν. Στην εκπομπή, ακούστηκε ηχητικό υλικό από την παγκόσμια πρεμιέρα στους Δελφούς, καθώς και επεξήγηση σε κάποιους ορφικούς ύμνους.

Επιμέλεια- παραγωγή-παρουσίαση: Μαρία Κουτσιμπύρη

Ρύθμιση ήχου: Κατερίνα Λιοντή

Σε συνέχεια της παγκόσμιας πρώτης στους Δελφούς, το μουσικό σχήμα PanArmonia θα παρουσιάσει, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών, την μουσική παράσταση «Ορφικοί Ύμνοι – Η Πρεμιέρα (ΠΑΤΡΑ)» στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού & Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο, το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 και ώρα 20:00.

σχετικα ondemand