Σαν τον Οδυσσέα Νικολέττα Λιακοσταύρου
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Σαν τον Οδυσσέα με τη Νικόλ Λιακοσταύρου | 27.04.2024

“ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ: ”’ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΤΥΧΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ””” Είναι ο τίτλος της Εξεταστικής για τα Τέμπη.

Το Ελληνικό Κοινοβούλιο προσδιορίζει και αποκαλεί “ΕΓΚΛΗΜΑ” το δυστύχημα.

Και όταν δηλώνεται ως έγκλημα, αναζητώνται οι ένοχοι, τα γιατί που προκάλεσαν τις τραγωδίες.

Ο ρόλος της Δικαιοσύνης, το θέμα της Άρσης Ασυλίας, τα ψέματα, η διάχυτη, πλέον, αίσθηση περί συγκάλυψης.

Από τον έναν αδικοχαμένο άνθρωπο μπροστά στη Βουλή, τον Ιάσωνα Λαλαούνη, μέχρι τους 57 των Τεμπών, τις χιλιάδες των τροχαίων…

Μιλάμε με την Καίτη Μακρή, Αντιπρόεδρο του SOS Τροχαία Εγκλήματα, ιδρυτικό μέλος ΔΣ στο International Road Victims Partnership και τον Γιώργο Ηλιόπουλο, δικηγόρο, πατέρα επιζήσαντα στο τρίτο βαγόνι.

Η κ. Μακρή μας κάνει την τιμή, μιας και βρίσκεται στην Αθήνα για σοβαρότατους λόγους, να έρθει ζωντανά στο στούντιο. Η Καίτη Μακρή έχει μιλήσει στην εκπομπή, σχετικά, αλλά μέσω τηλεφώνου. Παρευρέθη στο χθεσινό δικαστήριο του Ιάσωνα Λαλαούνη, ο οποίος σκοτώθηκε από εγκληματική αμέλεια οδηγού βουλευτού, έξω από την είσοδο της Βουλής.

Και ο κ. Ηλιόπουλος, μέσω τηλεφώνου θα μας δώσει τα τελευταία νέα και εξελίξεις στο ”έγκλημα”, τη ”συγκάλυψη” και το ”ψέμα”, όπως αναφέρονται ξεκάθαρα, πλέον και με το γράμμα του Νόμου.

Είναι αυτός που προμήθευε με αποφάσεις και πορίσματα την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, αφού η δικογραφία δεν δόθηκε ποτέ στους βουλευτές, παρά τη δέσμευση του Δημήτρη Μαρκόπουλου, Προέδρου της Έδρας, μετά και την κατάθεση μαρτυρίας της Μαρίας Καρυστιανού στη Βουλή, τον Γενάρη του 2024.

Katie Makri Maria Karystianou SOS Τροχαία Εγκλήματα

International Road Victims’ Partnership Global Alliance of NGOs for Road Safety

Ακούμε, λοιπόν…

ΛΙΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: 1) Χαμένη Αλίκη – Σωκράτης Μάλαμας, 2) Κάποιο τραίνο θα περάσει – Βίκυ Μοσχολιού, 3) Time in a bottle – Jim Croce

σχετικα ondemand