Σαν τον Οδυσσέα Νικολέττα Λιακοσταύρου
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

”Σαν τον Οδυσσέα” | 23.12.2023

Ο Παύλος Καρποδίνης στο σκάφος του Οδυσσέα για να μας πει, να μας τραγουδήσει, να ερμηνεύσει και να εξηγήσει γιατί ” Οι Μεγάλες Αγάπες Αργούν”!

Ο Παύλος αφηγείται προσωπικές ιστορίες του μικρού – μεγάλου του ταξειδιού με νότες, στίχους και μια υπέροχη φωνή!

Ο Παύλος Καρποδίνης ξεκίνησε τις μουσικές του αναζητήσεις στα εφηβικά του χρόνια συμμετέχοντας σε μπάντες, ώσπου το 2002 δημιούργησε μαζί με τον Νίκο Διαμαντόπουλο το μουσικό σχήμα «Ομορον».

Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με δικά τους τραγούδια, στίχους και μουσική είχε τον τίτλο «Πρώτη Μετάδοση». Σε αυτόν τον δίσκο συμμετείχαν η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μαριάνα Ευστρατίου. Παράλληλα με τις ζωντανές εμφανίσεις του, το 2013 κυκλοφορεί η πρώτη, προσωπική του δισκογραφική δουλειά «Τα αρώματα της μοίρας». Μια ενότητα επτά τραγουδιών που βασίζεται σε προσωπικά βιώματα και που όπως σχολιάζει ο ίδιος «σκοπό έχουν να μοιραστούν μαζί σας μεγάλες – μικρές στιγμές ενός ταξιδιού νοσταλγίας, έρωτα, αγάπης, μέσα ουσιαστικά από προσωπικές ιστορίες…».

ΛΙΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – μουσική & ερμηνεία Παύλος Καρποδίνης, στίχοι: Μαίρη Λαμπαδίτη : 1) Οι Μεγάλες Αγάπες αργούν, 2) Έρωτας στα μάτια, 3) Ο Μπίλυ, 4) Μια στιγμή, 5) Τα σπάει η αγάπη, 6) Όσα μείναν καλοκαίρια – συμμετέχει η Θέλμα Καραγιάννη, 7) On line,   Τα τακούνια θα κρεμάσω – συμμετέχει η Σοφία Βόσσου

σχετικα ondemand