Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο Νίκος Μπελιάς στην εκπομπή “Πάρε τον Χρόνο σου”| 09.07.2024

Τον κ. Νίκο Μπελιά, Γενικό Σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην πρεσβεία της Ελλάδας στο Παρίσι φιλοξένησε σήμερα η εκπομπή ”Πάρε τον Χρόνο σου” με τον Προκόπη Αγγελόπουλο, με αφορμή την γαλλική επιχειρηματική αποστολή στην Κεντρική Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10 – 14 Ιουλίου.

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Παρισίων, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας τις οποίες σχεδιάζει και υλοποιεί, ανέλαβε τη διοργάνωση της συγκεκριμένης επιχειρηματικής αποστολής, με στόχο την προβολή των αυθεντικών τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας. Σε αυτή θα συμμετάσχουν Γάλλοι εισαγωγείς, χονδρέμποροι, υπεύθυνοι αλυσίδων μεγάλης διανομής και καταστημάτων delicatessen και δημοσιογράφοι με ειδικότητα στον τομέα της εστίασης και δη στους οίνους.

Επίσης, θα περιλαμβάνει επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας, συναντήσεις με εξαγωγείς τοπικών, ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων, επίσκεψη σε πρότυπες παραγωγικές μονάδες, διοργάνωση εκδηλώσεων γευσιγνωσίας/οινογνωσίας, καθώς και περιήγηση στα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα της Περιφέρειας (Μουσείο των Αιγών) και αρχαιολογικό Μουσείου της Θεσσαλονίκης.

σχετικα ondemand