Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου, με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 14-6-2024

Στην εκπομπή της Παρασκευής, 14 Ιουνίου 2024, αποτιμήσαμε ακόμη μια φορά το εκλογικό αποτέλεσμα και τις επόμενες κινήσεις των κομματικών επιτελείων, με τον κ. Λευτέρη Κουσούλη, πολιτικό επιστήμονα. Αμέσως μετά, ο εργατολόγος, Κώστας Τσουκαλάς, ο οποίος ήταν και υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μας εξήγησε τι προβλέπει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο για τις συντάξεις χηρείας, ταυτόχρονα όμως, σχολίασε και τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ, μετά τις αμφισβητήσεις στο πρόσωπο του κ. Ανδρουλάκη που προκάλεσε το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και τις κινήσεις στην κατεύθυνση της συνεννόησης των κεντροαριστερών δυνάμεων.
Στη δεύτερη ώρα, η κα Ξένια Μαλαθράκη, ψυχολόγος, δραματοθεραπεύτρια-εκφραστική θεραπεύτρια μας μίλησε για το πως έχουν επηρεάσει τις συμπεριφορές μας και τη στάση ζωής μας τα όσα έχουν συμβεί από το 2010 και μετά με την οικονομική κρίση και την Πανδημία, αλλά και πως θα ήταν δυνατόν να αντιδράσουμε και να κάνουμε επανεκκίνηση. Από τη Μήλο, ο κ. Δημήτρης Κυπραίος, πρόεδρος του πολιτιστικού και εξωραϊστικού Συλλόγου Μανδρακίων, μας ενημέρωσε για το φεστιβάλ Mandrakia Artis 2024, που ξεκινά το Σάββατο στο νησί, με τη συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου. Στις 11:30, συνδεθήκαμε με την τηλεόραση της ΕΡΤ για να ακούσουμε την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης, μετά τον ανασχηματισμό και η εκπομπή έκλεισε με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς στο στούντιο με τις διεθνείς ειδήσεις και τον Δημήτρη Γιαχανατζή με τις αθλητικές ειδήσεις.

σχετικα ondemand