Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 23-5-2024

Στην εκπομπή της Πέμπτης, 23 Μαϊου 2024, γνωρίσαμε ακόμη μία υποψήφια για τις ευρωεκλογές, την Κατερίνα Πλέσια-Ευσταθοπούλου, που κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Είναι κάτοικος Λονδίνου, σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Πολιτικός Μηχανικός και Μηχανικός Περιβάλλοντος. Συζητήσαμε για θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και την Κλιματική Κρίση, τους τομείς στους οποίους θα μπορούσε να δραστηριοποιηθεί ως ευρωβουλεύτρια, αλλά και το πολιτικό ζήτημα της πιθανής συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων, μετά τις ευρωεκλογές. Στη συνέχεια, δώσαμε τον λόγο στην κα Μαρίνα Αρπλιά, δημιουργό του Project Parenting, μια ομάδα ειδικών επιστημόνων που ασχολούνται με τη συμβουλευτική των γονέων και την ερχόμενη δευτέρα και Τρίτη διοργανώνουν το 3ο συνέδριο για γονείς.
Στη δεύτερη ώρα, καλεσμένη στο στούντιο ήταν η δημοσιογράφος του ertnews.gr, Έφη Ζέρβα, με την οποία συζητήσαμε με αφορμή το άρθρο της με τίτλο “Μήπως δεν αποδέχεστε την ηλικία σας;“.
Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, τις διεθνείς ειδήσεις με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς και τα Αθλητικά με τον Δημήτρη Γιαχανατζή στο στούντιο.

σχετικα ondemand