Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 22-5-2024

Η Ζωή Βροντίση, υποψήφια με το κόμμα ΚΟΣΜΟΣ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ήταν η βασική καλεσμένη στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας, στην εκπομπή της Τετάρτης, 22 Μαϊου 2024. Η Ζωή Βροντίση είναι απόφοιτος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (ΕΜΠ) και κάτοχος Msc από το Imperial College. Έχει πάνω από 15 χρόνια επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία με κύριο αντικείμενο την κοινωνικοοικονομική ανάλυση κλιματικών πολιτικών αλλά και των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, με σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε έγκριτα διεθνή περιοδικά που συμπεριλαμβάνονται και στις μελέτες του IPCC. Έχει εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τον ακαδημαϊκό και ιδιωτικό τομέα ενώ διετέλεσε Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης την περίοδο 2015-2020 και μέλος ΔΣ του ΑΔΜΗΕ για το έτος 2017-2018. Ταυτόχρονα, είναι ενεργή σε κινήματα πολιτών για την αυτοοργάνωση, την προστασία της φύσης, το δικαίωμα της στέγασης, για τα κοινά αγαθά και τους δημόσιους χώρους και για την συνεργατική οικονομία.
Η εκπομπή φιλοξένησε, επίσης, την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Τρίπολη, Πέγκυ Μπρούσαλη, με την οποία συζητήσαμε για τη μεγάλη γιορτή των Πολιούχων της Πόλης, τους Νεομάρτυρες Δημήτριο και Παύλο, που τιμώνται στις 22 Μαϊου, αλλά και άλλα θέματα, κυρίως σε σχέση με τον Τουρισμό, σε μια χρονιά που δείχνει να έχει θετικό πρόσημο και για την περιοχή της Αρκαδίας.

σχετικα ondemand