Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 25.03.2024

Ακούστε την ειδική επετειακή έκδοση της εκπομπής, με μία ώρα αφιερωμένη στην επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Ταξιδέψαμε στην Αυστραλία και συνομιλήσαμε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Βασίλη Παπαστεργιάδη, για τους εορτασμούς που έγιναν από τους Έλληνες που ζουν εκεί. Στη συνέχεια, μάθαμε πως γιόρτασαν οι Κρήτες της Ευρώπης από τη πρόεδρό τους, Ευτυχία Σαβιολάκη και καταλήξαμε στη Νότιο Αφρική απ’ όπου το κλίμα του εορτασμού των Ελληνικών κοινοτήτων της Νοτίου Αφρικής και των σχολείων της Αφρικής γενικότερα μας μετέφεραν ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηθωμάς, πρόξενος της Ελλάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ και ο κ. Γεώργιος Βλάχος, συντονιστής της Ελληνόφωνης Εκπαίδευσης στην Αφρική.
Τέλος, κλείσαμε με την επικοινωνία μας με τον πρόεδρο της Ελληνικός Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Βασίλη Διαμαντόπουλο από τα Καλάβρυτα, όπου εδώ και 46 χρόνια, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες γίνεται ο ετήσιος αγώνα Θυσίας. Φέτος με τη συμμετοχή 340 ποδηλατών.

σχετικα ondemand