Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε το Χρόνο σου με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 22.03.2024

Αφιερωμένη στην Πολιτική Επικαιρότητα και στην Τέχνη ήταν η εκπομπή της Παρασκευής, 22 Μαρτίου 2024. Την πρώτη ώρα, αμέσως μετά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, σχολιάσαμε τα της Επικαιρότητας με τον Μάνο Οικονομίδη από το ysterografa.gr. λίγο πριν τις 11, ανοίξαμε γραμμή με την πρόβα που ήταν σε εξέλιξη του Κουαρτέτου Γιασεμί, συνομιλώντας με τη Μάρθα Μαυροειδή για τη συναυλία που δίνουν στην Αγγλικανική Εκκλησία, στο κέντρο της Αθήνας, την τρίτη στη σειρά, με προσκεκλημένο καλλιτέχνη, αυτή τη φορά, τον Φώτη Σιώτα.
Η δεύτερη ώρα ήταν αφιερωμένη στο Κλασικό Τραγούδι. Φιλοξενούμενη στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας ήταν η Σόνια Θεοδωρίδου, η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σοπράνο, που αυτή την Κυριακή, 24 Μαρτίου, ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας, εμφανίζεται στην Κωνσταντινούπολη, για μία και μόνη συναυλία, μπροστά στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η Σόνια Θεοδωρίδου μίλησε για την πορεία της μέχρι τις μεγάλες εμφανίσεις της σε όλο τον Κόσμο και τις συνεργασίες της με μεγάλους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Αναφέρθηκε στη δύσκολη προσπάθεια που κατέβαλε για να πετύχει στο μεγάλο της όνειρο που ήταν να ασχοληθεί με το κλασικό τραγούδι, τη μεγάλη αποδοχή που έχει ως λυρική καλλιτέχνιδα σε όλη την Ευρώπη, αλλά και κάποιες απογοητεύσεις που ένιωσε εδώ πίσω στην Ελλάδα. Μίλησε για τα είδη που της αρέσει να τραγουδά, αλλά και τους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες που θαυμάζει.
Η εκπομπή έκλεισε με τον Δημήτρη Γιαχανατζή στις αθλητικές ειδήσεις.

σχετικα ondemand