Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 19-3-2024

Στην εκπομπή της Τρίτης, 19 Μαρτίου 2024, αφιερώσαμε την πρώτη ώρα στην Επικαιρότητα, συνομιλώντας με τους βουλευτές, Χάρη Μαμουλάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και Θανάση Ζεμπίλη από τη Νέα Δημοκρατία. Η πρώτη ώρα έκλεισε με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Στη δεύτερη ώρα, είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Κώστα Παπακωστόπουλο, σκηνοθέτη και ιδρυτή του Ελληνογερμανικού Θεάτρου της Κολωνίας, ο οποίος μας μίλησε για την 34χρονη ιστορία του θεάτρου, τη δική του επιλογή να αφήσει την Ελλάδα πριν χρόνια και να αφιερωθεί στην αγάπη του για το Θέατρο. Επίσης αναφέρθηκε στην παράσταση που ετοιμάζουν και που θα ξεκινήσει να παίζεται από τον Ιούνιο και είναι μια αλληγορία πάνω στην Αρχαία Ελλάδα και την Κλιματική Κρίση του σήμερα. Επίσης αναφερθήκαμε στον θεσμό του Θεάτρου στην Ελλάδα και στη Γερμανία και τις διαφορές μεταξύ τους, ενώ, η συζήτηση έκλεισε, με μια αναφορά στη σημερινή Ελληνική πολιτικοκοινωνική πραγματικότητα έτσι όπως ο ίδιος τη βιώνει ως απόδημος Έλληνας και άνθρωπος του Πολιτισμού, επισκεπτόμενος τακτικά την Ελλάδα.
Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με την αθλητική επικαιρότητα, έτσι όπως τη συζητήσαμε με τον Δημήτρη Γιαχανατζή στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας.

σχετικα ondemand