Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 14-3-2024

Στην εκπομπή της Πέμπτης, 14 Μαρτίου 2024, συνδεθήκαμε με Ξάνθη για να ενημερωθούμε αό τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού του δήμου, κ. Μιχάλη Τσέπελη για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Κυριακής στην πόλη που διαθέτει ένα από τα πιο επιτυχημένα καρναβάλια στην Ευρώπη. Αμέσως μετά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ανοίξαμε γραμμή με Λονδίνο, απ’ όπου ο κ. Μάνος Σταυρόπουλος, μετανάστης των χρόνων της οικονομικής κρίσης, μας μίλησε για τη δουλειά του. Είναι ο Έλληνας που κρύβεται πίσω από πολλά από τα εντυπωσιακά ψηφιακά εφέ μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών και, μάλιστα, η εταιρεία του έχει δημιουργήσει παράρτημα στην Ελλάδα στο οποίο απασχολούνται 12 άτομα.
Στη δεύτερη ώρα και πριν τις διεθνείς ειδήσεις και τα αθλητικά, ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, Θέμης Μπάκας μας ενημέρωσε για την κατάσταση στην Αγορά Ακινήτων, που βρίσκεται πολύ ψηλά από πλευράς ενδιαφέροντος και, φυσικά, κόστους.

σχετικα ondemand