Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η Έλενα Μυλωνά – Ξυδάκη στην εκπομπή ”Πάρε τον Χρόνο σου”| 01.03.2024

Την τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής, Έλενα Μυλωνά – Ξυδάκη που ζει στο Μπέρμινχαμ, συνάντησε σήμερα η εκπομπή ”Πάρε τον Χρόνο σου” με τον Προκόπη Αγγελόπουλο, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της single ”Burning”.
Η κ. Μυλωνά είναι μία ανερχόμενη παρουσία στην εναλλακτική ροκ μουσική σκηνή και μέσω της εξαιρετικής φωνής και των στίχων της, ξεδιπλώνει την ιστορία της ζωής της.

Eίναι κυρίως γνωστή για το μοναδικό της μείγμα από ροκ μπαλάντες, εναλλακτικό ροκ και ποπ πανκ.

Μέσω των τραγουδιών και των εμπειριών της δίνει δύναμη και ελπίδα σε αυτούς που αφουγκράζονται την τέχνη της.”‘Ηταν πάντα το όνειρό μου να τραγουδάω και στα αγγλικά για να καταλαβαίνει ο κόσμος τα συναισθήματα που νιώθω.Στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι τα είδωλά μου”, δήλωσε η κ. Μυλωνά – Ξυδάκη. Η ίδια υποστήριξε ότι επηρεάστηκε καλλιτεχνικά από τον παππού και τη γιαγιά της, Νίκο Μυλωνά και Φανή Ντορέ, όπου ο πρώτος ήταν μουσικός και η δεύτερη ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Η τραγουδοποιός πήγε στην Αγγλία το 2016 σε ηλικία είκοσι ετών για να κυνηγήσει το όνειρό της. “Στην αρχή ήταν δύσκολο αλλά λόγω του ανταγωνισμού ανεβάζεις τον πήχη και αυτό σε κάνει πολύ δυνατό”, τόνισε.

Να σημειωθεί, ότι μετά από επτά χρόνια από την απώλεια του αδελφού της γράφει ακόμα τραγούδια γι΄αυτόν.

Από το 2019 και μετά εργάζεται ως καθηγήτρια φωνητικής. Αισθάνεται πολύ όμορφα στην Αγγλία όπου βρίσκεται και ελπίζει να βρει τη θέση της στη μουσικό στερέωμα της χώρας.Ωστόσο δεν παύει να της λείπει η Ελλάδα την οποία αγαπά πάρα πολύ και εύχεται κάποια στιγμή να επιστρέψει.

σχετικα ondemand