Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 23-2-2024

Στην εκπομπή της Παρασκευής, 23 Φεβρουαρίου 2024, ξεκινήσαμε με το πολιτικό σχόλιο για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., μετά την παρέμβαση Τσίπρα και την απάντηση Κασσελάκη για νέες εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη αρχηγού και οργάνων από τη βάση. Για το ζήτημα αυτό συνομιλήσαμε με τον Γιάννη Φασουλά, πολιτικό συντάκτη της ΕΡΤ που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια, διαβάσαμε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και, αμέσως μετά, ζητήσαμε από την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη να μας μιλήσει για την απόφαση του υπουργεία Υγείας για απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία επί πληρωμή και τι ακριβώς απάντησε γι αυτούς στους εκπροσώπους της ΕΙΝΑΠ ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης στην πρόσφατη συνάντησή τους. Στο κλείσιμο της πρώτης ώρας, ενημερωθήκαμε από τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστα Στάμου σχετικά με την ανακοίνωση για επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ, μετά τις εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων με το στέγαστρο, με τη σφραγίδα του ΤΕΕ.
Στη δεύτερη ώρα, η κα Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρος της 19χρονης που είχε πέσει θύμα trafficking στην Ηλιούπολη, μας μίλησε για την απροσδόκητη απόφαση του εισαγγελέα να παραπέμψει σε δίκη τη νεαρή κοπέλα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο άνθρωπος που την εξέδιδε και έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως γι αυτό. Στη συνέχεια, ανοίξαμε γραμμή με την κα Εύη Νομικού, αναπληρώτρια καθηγήτρια Γεωλογίας του ΕΚΠΑ, γνωστή για τις έρευνές της γύρω από τα ηφαίστεια και ειδικά τα ηφαίστεια του Αιγαίου, η οποία μας ενημέρωσε για το πρόσφατο ταξίδι της στη Γουατεμάλα, μια χώρα με πολλά και σημαντικά εν ενεργεία ηφαίστεια, αλλά και για τη σχέση της με την Ομογένεια και τα παιδιά δεύτερης και τρίτης γενιάς, στις επισκέψεις που κάνει σε όλο τον κόσμο.
η εκπομπή ολοκληρώθηκε με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς στις διεθνείς ειδήσεις και την Αντιγόνη Δρακάτου με την Αθλητική Επικαιρότητα.

σχετικα ondemand