Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 22-2-2024

Στην εκπομπή της Πέμπτης, 22 Φεβρουαρίου 2024, ξεκινήσαμε με το ρεπορτάζ της Μαίρης Σκανδάλη, δημοσιογράφου της ΕΡΤ από την πλατεία Συντάγματος και το συλλαλητήριο των μελισσοκόμων που κατέβηκαν με τα οχήματά τους στην Αθήνα, με προορισμό τη βουλή. Στη συνέχεια, διαβάσαμε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και, στο ενδιάμεσο, δώσαμε τον λόγο στον κ. Παναγιώτη Ρήγα, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, τον οποίο καλέσαμε να μας δώσει απαντήσεις για καίρια ερωτήματα που απασχολούν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που μπήκε σε νέο κύκλο εσωστρέφειας, λίγα 24ωρα πριν το συνέδριο που ξεκινά στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου. Πριν κλείσουμε την πρώτη ώρα, ανοίξαμε γραμμή με την Κέα απ’ όπου μιλήσαμε και γνωρίσαμε στις ακροάτριες και τους ακροατές της Φωνής της Ελλάδας, τη δήμαρχο του νησιού, Ειρήνη Βελισσαροπούλου, μία από τις μόλις 22 γυναίκες δημάρχους που ανέδειξαν οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Τη δεύτερη ώρα, καλεσμένος στο στούντιο ήταν ο νέος πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, βουλευτής της Ν.Δ., κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με τον οποίο μιλήσαμε τόσο για τις προτεραιότητές του σε σχέση με την ενδυνάμωση των σχέσεων της Ελληνικής Πολιτείας με την Ομογένεια, με άξονες την Επιστολική Ψήφο και το ζήτημα της διατήρησης της Ελληνικής γλώσσες μεταξύ των Ελλήνων της Διασποράς, όσο και για τα θέματα που αφορούν την Περιφέρειά του, τις Κυκλάδες.

σχετικα ondemand