Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο Θωμάς Γκουδούλας στην εκπομπή ”Πάρε τον χρόνο σου” | 18.01.2024

Σήμερα Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, η “Φωνή της Ελλάδας” και η εκπομπή ”Πάρε τον χρόνο σου” με τον Προκόπη Αγγελόπουλο, φιλοξένησε τον Θωμά Γκουδούλα, πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου και Περιχώρων, ο οποίος αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από το στεγαστικό πρόβλημα που έχει προκύψει για το 4ο Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Μονάχου “Αριστοτέλης“ και το 1ο Ελληνικό Γυμνάσιο Μονάχου.

Σχετικά με την αντιμετώπιση του θέματος από τους αρμόδιους, ο κ. Γκουδούλας τόνισε ότι ”η έκκληση που κάναμε την προηγούμενη φορά τώρα γίνεται απαίτηση” και πρόσθεσε ότι “για εμάς είναι μονόδρομος η ανανέωση της υπάρχουσας σύμβασης”.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο συμβόλαιο και τις ενέργειες των υπευθύνων, υποστήριξε, ότι ” αν το κάναμε μονομερώς για τα επόμενα πέντε χρόνια θα δεσμευόταν νομικά ο ιδιοκτήτης. Τώρα μπαίνει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για καινούργιο συμβόλαιο. Θα μπορούσε το έγγραφο να γίνει τον Ιούλιο ώστε να καλυφθούμε για τα επόμενα πέντε χρόνια”.

Επίσης, συμπλήρωσε, ότι πληροφορήθηκαν ότι “ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για τους όρους και τα χρήματα” και ότι “το 2029 θα υπάρχει έτοιμο νεόδμητο κτήριο”. Ωστόσο, τόνισε, ότι “στο οικόπεδο έχουν μπει 418 Ουκρανοί πρόσφυγες και αν αλλάξει η κατάσταση αυτή θα ξεκινήσει το κτήριο και θα δώσουν 500 θέσεις με ρήτρες. Υπάρχουν πολλά αν για αυτό το σενάριο” πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας ότι πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι μόνο μία μακροχρόνια λύση είναι συμφέρουσα.

σχετικα ondemand