Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 2-1-2024

Στην εκπομπή της Τρίτης, 2 Ιανουαρίου του 2024, μετά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, συνδεθήκαμε διαδοχικά με Σάμο και τον ανταποκριτή της ΕΡΤ Χάρη Ζαβουδάκη, και Κοζάνη και την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Δέσποινα Αμαραντίδου, για να ανταλλάξουμε ευχές και να δούμε ποιες είναι οι προσδοκίες και οι εκκρεμότητες για τη νέα χρονιά. Στη συνέχεια, σχολιάσαμε την Πολιτική Επικαιρότητα και τις προοπτικές για το 2024 με τους πολιτικούς συντάκτες Μάκη Πολλάτο και Γιώργο Χουδαλάκη.
Στη δεύτερη ώρα, καλεσμένος στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας ήταν ο καρδιολόγος, Θανάσης Δρίτσας, με αφορμή την κυκλοφορία βιβλίων του “Ιατρική και Ανθρώπινο Πρόσωπο” και “Ρέκβιεμ για την Χαμένη Αθωότητα” από τις εκδόσεις “Ηλίας Μπαρτζουλιάνος”. Αμέσως μετά, ο καθηγητής χρηματοοικονομικών του Πάντειου Πανεπιστημίου Κώστας Μελάς, μας ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα για τη χώρα μας για τη χρονιά που ξεκίνησε, σε σχέση και με την παγκόσμια οικονομική συγκυρία.
Η εκπομπή έκλεισε με τον αθλητικογράφο της ΕΡΑ Σπορ, Δημήτρη Γιαχανατζή στο στούντιο για την αθλητική Επικαιρότητα.

σχετικα ondemand