Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η Ελεάννα Πιτσικάκη στην εκπομπή “Πάρε τον χρόνο σου” | 10.11.2023

Την Ελληνίδα μουσικό με καταγωγή από την Κρήτη, Ελεάννα Πιτσικάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στη Φρανκφούρτη, φιλοξένησε σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, η Φωνή της Ελλάδας και η εκπομπή “Πάρε τον χρόνο σου” με τον Προκόπη Αγγελόπουλο.

Η κ. Πιτσικάκη, μέλος της μπάντας Balkan Spirit Trio, αναφέρθηκε στην συναυλία που θα δώσουν την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Όπως είπε, ο Vladimir Dindiryakov στο καβάλι, ο Dennis Merz στην κιθάρα και η ίδια στο κανονάκι, θα κάνουν ένα ταξίδι στα Βαλκάνια με παραδοσιακά κομμάτια που τα έχουν ενορχηστρώσει και προσαρμόσει στα δικά τους δεδομένα, εμπνευσμένα από την Βαλκανική μουσική και το Φλαμένκο.
Η συναυλία έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μανώλης Καρέλλης» στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Ελεάννα Πιτσικάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και προέρχεται από μουσική οικογένεια. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική και το κανονάκι από μικρή ηλικία και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του χώρου της μουσικής.Το 2016 ξεκίνησε τις σπουδές της στο Pop Akademie , Mannheim World Music με ειδίκευση το κανονάκι . Το 2017 έγινε μόνιμο μέλος στη Βridges Orchester και δημιούργησε το δικό της συγκρότημα EPI music. Το 2018 πήρε το πτυχίο της στη Βυζαντινή μουσική. Στη συνέχεια, το 2021 ξεκίνησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Hoch Schule für Musik und Tanz Köln, Jazz Improvisation, ενώ συνεχίζει να σπουδάζει Συστημική Ψυχολογία στη ΕΣΥΘΕΠΑΣ Αθηνών. Έχει δώσει συναυλίες σε πολλές χώρες της Ευρώπης και το 2022 δημιούργησε την δεύτερη της μπάντα με το όνομα Balkan Spirit Trio και το μουσικό της ταξίδι συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

σχετικα ondemand