Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 27.10.2023

Στην εκπομπή της Παρασκευής, 27 Οκτωβρίου 2023, φιλοξενήσαμε, την πρώτη ώρα, τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο, τέως Πρόεδρο της Δημοκρατία – επίτιμο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, με τον οποίο συζητήσαμε τις πτυχές των μεγάλων εθνικών μας θεμάτων και τον ρόλο της Ομογένειας στη στήριξη των Ελληνικών θέσεων και στην υπεράσπισή των Εθνικών μας Δικαίων. Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Παυλόπουλου σε ξεχωριστή ανάρτηση στο ertecho.gr και στο ertnews.gr.
Τη δεύτερη ώρα, ακούσαμε τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Πάρε τον Χρόνο σου” από τα Χανιά και το φεστιβάλ Κινηματογράφου της πόλης ο Δημήτρης Αρβανίτης, γραφίστας του οποίου η έκθεση με τις εμβληματικές κινηματογραφικές του αφίσες κοσμεί, αυτές τις ημέρες, το πνευματικό κέντρο Χανίων, σε μια έκθεση που γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι, επίσης, γνωστός και για τα εξώφυλλα δίσκων τα οποία έχει σχεδιάσει, καθώς και για τα εξώφυλλα περιοδικών, όπως ο “Ταχυδρόμος” και το “Τζαζ και Τζαζ”, αλλά και για τις εκπομπές του με θέμα τη μουσική τζαζ, στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Τη συνέντευξη του Δημήτρη Αρβανίτη διαδέχθηκε, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Animation και τις σχετικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Γαλλικό Ινστιτούτο, τη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου, με προβολές, μεταξύ άλλων, και Ελληνικών animation ταινιών, μια συνέντευξη με την κα Ιριδα Ζιόγκα, Αντιπρόεδρο ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ – Ελληνικής Ένωσης Κινουμένων Σχεδίων.
Η εκπομπή ολοκληρώθηκε, όπως πάντα, με τις διεθνείς ειδήσεις από την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς και τα νέα από τον αθλητικό χώρο, από τον Γιάννη Παπαγεωργίου.

σχετικα ondemand