Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 26.10.2023

Στην εκπομπή της Πέμπτης, 26 Οκτωβρίου, μετά τον σχολιασμό της Επικαιρότητας και την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων, συνομιλήσαμε με την κα Ανδριάνα Αλεβίζου Κουκουβίνου, δήμαρχο Ιλίου, στο πλαίσιο του αφιερώματος της εκπομπές στις μόλις 22 γυναίκες δημάρχους που αναδείχτηκαν μέσα από τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αμέσως μετά, ζητήσαμε από τον κ. Γιάννη Μπαλάφα, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και πρώην υπουργό, να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του κόμματος, μετά και τις παραπομπές για διαγραφή από τον νέο πρόεδρο των στελεχών που έχουν διατυπώσει ανοικτά τη διαφωνία τους προς τις θέσεις του και το πρόσωπό του.
Στο δεύτερο μέρος, ακούσαμε μια συνέντευξη την οποία έδωσε στην εκπομπή μας ο αγαπημένος σκηνοθέτης του κινηματογράφου μας, Παντελής Βούλγαρης, τον οποίο συναντήσαμε στους χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων. Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς στις διεθνείς ειδήσεις και τον Γιάννη Παπαγεωργίου από την ΕΡΑ Σπορ στις αθλητικές ειδήσεις.

σχετικα ondemand