Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 28-9-2023

Στην εκπομπή της Πέμπτης, 28 Σεπτεμβρίου, συνομιλήσαμε με τον κ. Νικόλα Φαραντούρη για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Στη δεύτερη ώρα, ο ανταποκριτής της ΕΡΤ από τη Θεσσαλία, Βαγγέλης Μητρούσιας μας έδωσε όλο το ρεπορτάζ από τις καταστροφικές πλημμύρες στην πόλη του Βόλου, λίγες ημέρες μετά το πρώτο χτύπημα που είχε δεχθεί η πόλη και η περιοχή του Πηλίου. Στη συνέχεια, ανοίξαμε γραμμή με την Αγία Ρουμέλη των Χανίων, το χωριό στο οποίο καταλήγουν αυτοί που διασχίζουν το φαράγγι της Σαμαριάς, και συνομιλήσαμε με τον κ. Χαράλαμπο Κεφαλά, τον νέο αγροτικό γιατρό, ακόμη έναν γιατρό-οπλίτη του Ελληνικού Στρατού που αναλαμβάνει καθήκοντα, κάνοντας, ταυτόχρονα και το αγροτικό του. Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής, μας μίλησε ο κ. Γιάννης Κουλουρίδης, εμπορικός διευθυντής στο περιοδικό Car and Driver για το διήμερο του 1ου Formula Student Festival, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, στο κέντρο της Αθήνας, και στο οποίο οι ομάδες φοιτητών των πολυτεχνικών σχολών της χώρας θα παρουσιάσουν τα μονοθέσια αυτοκίνητα που κατασκεύασαν για να συμμετάσχουν στον διεθνή διαγωνισμό.
Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς στις διεθνείς ειδήσεις και την Αντιγόνη Δρακάτου με τα τελευταία νέα από τον αθλητικό χώρο.

σχετικα ondemand