Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 15-9-2023

Ακούστε την εκπομπή της Παρασκευής, 15 Σεπτεμβρίου που φιλοξένησε την κα Έλλη Βλάχου, εκπρόσωπο της Νέας Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νομού Καρδίτσας, η οποία μας μετέφερε τα στοιχεία που φανερώνουν την τεράστια και ανυπολόγιστη καταστροφή που έχει υποστεί ο κάμπος και οι άνθρωποί του αλλά και τις επιπτώσεις στη ζωή και την καθημερινότητα ημών των υπολοίπων από τις ελλείψεις που θα παρουσιαστούν στην Αγορά. Στη δεύτερη ώρα συνδεθήκαμε με το χωριό Ριζοβούνι Καρδίτσας, απ’ όπου ακούσαμε την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Δέσποινα Αμαραντίδου να μας περιγράφει τα όσα βλέπει στη διάρκεια του ρεπορτάζ και τη συνομιλία της με ανθρώπους της Αγροτιάς που μετρούν τις πλγές τους και προσπαθούν να επιστρέψουν σε μια υποτυπώδη κανονικότητα, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα γεγονότα της Θεσσαλίας σχολιάσαμε, στη συνέχεια , και με τον αγαπημένο ηθοποιό, θεατρικό συγγραφέα και γελοιογράφο, Γιώργο Γαλίτη, λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσει για την Κύπρο όπου θα δώσει μια σειρά παραστάσεων με το έργο “Άντρες Έτοιμοι για Όλα”. Ο Γιώργος Γαλίτης ξεκινά μέσα στον Νοέμβριο στον Ιανό και διαδικτυακά σεμινάρια γελοιογραφίας για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά που ξεκλειδώνουν το ταλέντο τους.
Η εκπομπή έκλεισε με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς στις διεθνείς ειδήσεις και την Αντιγόνη Δρακάτου η οποία από το στούντιο της Φωνής της Ελλάδας μας ενημέρωσε για την Αθλητική Επικαιρότητα.

σχετικα ondemand