Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 20.07.2023

Ακούστε την εκπομπή “Πάρε τον Χρόνο σου” της Πέμπτης, 20 Ιουλίου . Η Πολιτική Επικαιρότητα βρέθηκε στο επίκεντρο, στην κουβέντα με τον δημοσιογράφο-πολιτικό συντάκτη και αναλυτή της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Αλφόνσο Βιτάλη, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις πρώτες νομοθετικές πρωτοβουλίες της νέας κυβέρνησης, τις πληγές που αφήνουν πίσω τους οι δασικές πυρκαγιές και πως αποτυπώνονται στην πολιτική αντιπαράθεση, και τα εσωκομματικά στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του νέου αρχηγού. Στη συνέχεια, συνομιλήσαμε με τον κ. Ευάγγελο Καπετανάκη, καθηγητή γεωπονίας από την Κρήτη, που είμαι μέλος της τριμελούς επιτροπής της διοργάνωσης του 6ου Συνεδρίου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Λασίθι.
Στο δεύτερο μέρος, και μετά τις διεθνείς ειδήσεις από την Ιβάνα Τζόρτζεβτιτς, φιλοξενούμενος στο στούντιο ήταν ο Θέμης Καλλός, Έλληνας δημοσιογράφος από την Αυστραλίας, διευθυντής της Ελληνικής Υπηρεσίας του SBS. Μιλήσαμε για την Ομογένεια της Αυστραλίας, τις σχέσεις των Ελλήνων δεύτερης και τρίτης γενιάς με την πατρίδα και, φυσικά, για το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων, που αναμένεται να ψηφιστεί άμεσα.
Η εκπομπή έκλεισε με τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη και τις αθλητικές ειδήσεις.

σχετικα ondemand